Ylläs Etapin lomamökki

– kaikki tarvittava mukavaan matkailuun ja majoitukseen!

Ylläs Etapin mökkiin majoittuu mukavasti noin 4 - 6 henkilöä. Kun vuokraat paritalon molemmat mökit, majoitat hyvin jopa 12 henkilöä. Lämminhenkinen ja rauhallinen Ylläs Etappi sijaitsee yhdessä tasossa, joten liikkuminen on helppoa. Tarvittavat palvelut, ladut ja luontopolut sijaitsevat lähistöllä. Mökki sijaitsee rauhallisella ja suojaisalla Riihitiellä. Hieno ja toimiva mökki; hinta ja laatu kohdillaan. Loppusiivouksen asukkaat tekevät itse majoituksen päätyttyä. 

Ylläs Etappiin ei valitettavasti voi majoittaa lemmikkieläimiä.

Varustelu

Asunnossa on 2 kpl makuuhuoneita, joissa parivuoteet.
Tuvassa on lisäksi 2 kpl vuodesohvia, jotka voi helposti levittää parivuoteeksi.

Erillisen WC:n lisäksi myös pesuhuoneessa on WC-istuin.

Tupakeittiössä: mikro, grilliuuniyhdistelmä, minikeittiöyhdistelmä (allas,
liesilevy ja jääkaappi), jää-/pakastekaappi, astianpesukone, liesipoistopuhallin.

Muu varustelu: pesukone, kuivauskaappi, pölynimuri, siivousvälineet, silitysrauta ja -lauta, sähkösauna, takka ja puut, 300 l lämminvesivaraaja.

Kaikissa tiloissa sähköradiaattirilämmitys ja lattialämmitys, autolämmityspistorasia ulkoseinällä. Tiloissa on koneellinen ilmastointi.

Viihde-elektroniikka: 2 kpl televisioita, toisessa videokasettiasema, digiboxit kummassakin kortinlukijalla ja CD-kasettiradio.

Mitäs sitten tehtäisiin?

Katso mitä kaikkea kivaa tapahtuu Ylläs Etapin ympäristössä. Ylläksellä koet vuodenaikojen kierron vahvana, aina löytyykin mielekästä tekemistä matkailuajankohdasta riippumatta.

Varaa majoitus Ylläkselle tästä. 

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse